CAD Script Server+

De CAD Script Server+ (CSS+) is een tool die werkt binnen AutoCAD (vanaf versie 2011) en u de mogelijkheid biedt om tekeningen, op een door u gewenst tijdstip, te converteren naar het gewenste bestandsformaat. Enkele voorbeelden zijn het converteren van .DWG of .TIF naar .DWF(x) of .PDF. U behoudt hierdoor uw bronbestanden en kunt de geconverteerde bestanden beschikbaar stellen voor uw medewerkers.

De CSS+ werkt volledig op de achtergrond en behoeft bijna geen extra handelingen. Het biedt de gebruiker flexibiliteit in de locaties van tekeningen, conversietijd en uitsluitmogelijkheden van specifieke locaties. Tevens wordt er een map bijgehouden met daarin de corrupte bestanden en biedt deze tool u de mogelijkheid om te zoeken naar missende XREFS. Binnen de CSS+ productlijn is veel variatie mogelijk, u kunt zelfs eigenhandig de scripts wijzigen voor het converteren.

Voordelen van CAD Script Server+

Heeft u interesse in de mogelijkheden van CAD Script Server+? Neem dan vrijblijvend contact op met onze afdeling sales. U kunt ons telefonisch bereiken via 0118-419911 of per mail via sales@csh4u.nl